Domů

Prémiová škola vaření Gourmet Academy

Přijďte se k nám zdokonalit ve vaření i pečení s top českými kuchaři. Na našich kurzech se budete cítit jako doma.

Kalendář kurzů

Zrušit filtr

Březen

Rodinné zlato Vojtěcha VrtiškyVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
28. 3. 2025
5 500 ,-
obsazeno
29. 3. 2025
5 500 ,-
2 volná místa
Minidezerty s Vojtou VrtiškouVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
30. 3. 2025
5 500 ,-
obsazeno
Božský Vietnam na talířiJana KrálikováJana Králiková
31. 3. 2025
4 500 ,-
obsazeno

Duben

Pořádné maso!Josef KřížekJosef Křížek
1. 4. 2025
4 500 ,-
obsazeno
Chefs table s Markem FichtneremMarek FichtnerMarek Fichtner
2. 4. 2025
4 600 ,-
obsazeno
Indie: Od Kormy po Mango LassiIlona BansalIlona Bansal
3. 4. 2025
4 100 ,-
obsazeno
Koláčky & Koláče se Sugar MamaDaška TylčerováDaška Tylčerová
5. 4. 2025
4 500 ,-
obsazeno
Slané kynuté s Josefem I.Josef MaršálekJosef Maršálek
7. 4. 2025
7 000 ,-
obsazeno
7. 4. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Slané kynuté s Josefem II.Josef MaršálekJosef Maršálek
8. 4. 2025
7 000 ,-
obsazeno
8. 4. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Velikonoční pečení s JosefemJosef MaršálekJosef Maršálek
9. 4. 2025
7 000 ,-
obsazeno
9. 4. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Vojta Vrtiška & Dort Mt. BlancVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
12. 4. 2025
6 000 ,-
obsazeno
13. 4. 2025
6 000 ,-
2 volná místa
MoonCake Vojty VrtiškyVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
14. 4. 2025
6 000 ,-
2 volná místa
Evropská kuchyně Marka RaditscheMarek RaditschMarek Raditsch
15. 4. 2025
4 600 ,-
obsazeno
Asie od Číny po IndiiOndřej HutnikOndřej Hutnik
16. 4. 2025
4 200 ,-
obsazeno
Těstoviny ze Sardinie: Buon AppettitoGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
17. 4. 2025
4 100 ,-
obsazeno
17. 4. 2025
4 100 ,-
obsazeno
Sushi od základu!Daniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
22. 4. 2025
4 200 ,-
6 volných míst
22. 4. 2025
4 200 ,-
1 volné místo
Fenomenální STEAKY & OMÁČKY Lukáš ČížekLukáš Čížek
24. 4. 2025
4 500 ,-
obsazeno
24. 4. 2025
4 500 ,-
obsazeno
Glamour Cake by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
25. 4. 2025
6 000 ,-
obsazeno
27. 4. 2025
6 000 ,-
obsazeno
CAKE ART by BESKY!Veronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
26. 4. 2025
5 500 ,-
obsazeno
 STREET FOOD Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
28. 4. 2025
4 600 ,-
obsazeno
Asijská UMAMI v praxiJana KrálikováJana Králiková
29. 4. 2025
4 500 ,-
obsazeno
Francouzská kuchyněMartin StaněkMartin Staněk
30. 4. 2025
4 600 ,-
obsazeno

Květen

Umění steaků a omáčekMartin StaněkMartin Staněk
6. 5. 2025
4 600 ,-
obsazeno
Rum i na talířiJosef KřížekJosef Křížek
7. 5. 2025
4 500 ,-
6 volných míst
Pikantní ThajskoJan DavídekJan Davídek
12. 5. 2025
3 900 ,-
obsazeno
Světová inspirace Marka RaditscheMarek RaditschMarek Raditsch
13. 5. 2025
4 600 ,-
4 volná místa
Delikatesy Marka Fichtnera: Kachna v hlavní roliMarek FichtnerMarek Fichtner
15. 5. 2025
4 600 ,-
5 volných míst
Všechny chutě AsieOndřej HutnikOndřej Hutnik
16. 5. 2025
4 200 ,-
obsazeno
16. 5. 2025
4 200 ,-
obsazeno
Mini dezerty & SugarMAMADaška TylčerováDaška Tylčerová
17. 5. 2025
4 500 ,-
obsazeno
Hovězí svíčková od špičky k palciMartin StaněkMartin Staněk
18. 5. 2025
4 600 ,-
5 volných míst
Středomořské tapasGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
19. 5. 2025
4 100 ,-
obsazeno
MOLEKULA by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
21. 5. 2025
6 000 ,-
2 volná místa
Kouzlo grilováníLukáš ČížekLukáš Čížek
22. 5. 2025
4 500 ,-
obsazeno
Stékaný dort by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
23. 5. 2025
5 500 ,-
obsazeno
Dort jako z instagramu Veronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
24. 5. 2025
5 500 ,-
obsazeno
Sushi jako z Tokia!Daniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
25. 5. 2025
4 200 ,-
obsazeno
Akce na míru.Gourmet AcademyGourmet Academy
26. 5. 2025
4 100 ,-
obsazeno
26. 5. 2025
4 100 ,-
obsazeno
Vietnamská party!Jana KrálikováJana Králiková
29. 5. 2025
4 500 ,-
5 volných míst
Fermentace, Nakládání a Štrúdl: Zero WasteMiluše MakóMiluše Makó
30. 5. 2025
3 900 ,-
obsazeno

Červen

STREET FOOD  pro NÁCTILETÉMartin StaněkMartin Staněk
1. 6. 2025
3 000 ,-
3 volná místa
STEAK STORY Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
2. 6. 2025
4 600 ,-
3 volná místa
2. 6. 2025
4 600 ,-
3 volná místa
Mediterranean Freestyle Marka FichtneraMarek FichtnerMarek Fichtner
4. 6. 2025
4 600 ,-
2 volná místa
Tajemství perfektního burgeruLukáš ČížekLukáš Čížek
11. 6. 2025
4 500 ,-
6 volných míst
11. 6. 2025
4 500 ,-
2 volná místa
Dezerty do skleničky se SugarMamaDaška TylčerováDaška Tylčerová
13. 6. 2025
4 500 ,-
4 volná místa
14. 6. 2025
4 500 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina I.Josef MaršálekJosef Maršálek
16. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
16. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina II.Josef MaršálekJosef Maršálek
17. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
17. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Chefs Table:  Vegetariánské DelikatesyMiluše MakóMiluše Makó
21. 6. 2025
3 900 ,-
7 volných míst
Ochutnejte Japonsko!Daniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
23. 6. 2025
4 200 ,-
obsazeno
Moderní francouzská cukrařinaJosef MaršálekJosef Maršálek
24. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
24. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina III.Josef MaršálekJosef Maršálek
25. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
25. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Extragavantní tartaletkyJosef MaršálekJosef Maršálek
26. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
26. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Cesta napříč AsiíOndřej HutnikOndřej Hutnik
30. 6. 2025
4 200 ,-
3 volná místa
30. 6. 2025
4 200 ,-
5 volných míst

Červenec

Vietnam bez masaJana KrálikováJana Králiková
8. 7. 2025
4 500 ,-
7 volných míst

Září

Kouzlo kimčchi a korejská kuchyněJana KrálikováJana Králiková
30. 9. 2025
4 500 ,-
7 volných míst

Hodnocení Gourmet Academy