Domů Blog ZVEME VÁS NA F.O.O.D PIKNIK 2017

ZVEME VÁS NA F.O.O.D PIKNIK 2017

Naše prémiová škola vaření Gourmet Academy se stala partnerem sedmého ročníku oblíbeného F.O.O.D pikniku a my pevně věříme, že se s vámi na této akci potkáme.

Začátek podzimu ve znamení oslav dobré gastronomie

Konec prázdnin a začátek podzimu možná nepatří mezi nejoblíbenější část roku, takže zpříjemnit si úvod září skvělým kulinářským zážitkem určitě přijde vhod. V rámci celodenního programu se můžete těšit na skvělá kuchařská vystoupení, živé kapely, ochutnávky produktů, zvýhodněné piknikové koše či možnost nakoupit prvotřídní suroviny od českých kulinářů a farmářů. 

Program pro celou rodinu

F.O.O.D piknik není zábava jen pro dospělé. V krásném prostředí pražského parku Ladronka, respektive areálu Korunní pevnůstky v Olomouci bude dostatek prostoru pro odpočinek s celou rodinou. Bude zde velký dětský koutek a u našeho stánku si budou moci děti dle své fantazie dozdobit skvělé, bezlepkové donuty, pro rodiče jsme připravili ochutnávku extra panenského olivového oleje Potten & Pannen - Staněk

Naši kuchaři, náš stánek s prémiovým nádobím a skvělý ledový čaj Kusmi Tea

A co že jsme si pro vás na letošní F.O.O.D. piknik nachystali? Určitě si pohlídejte program na hlavním pódiu. Vystoupí zde totiž hned tři naši lektoři. Martin Staněk připraví zauzeného marinovaného lososa, Jana Králiková (Černá) vás chuťově vezme do Asie a šéfkuchař Gianfranco „Frankie“ Coizza, vás zasvětí do autentické italské kuchyně.

Navštivte i náš Kusmi Tea stánek. Jelikož jsme na oba termíny objednali krásné počasí, ukážeme vám, jak správně připravit ledový čaj.

Letošní F.O.O.D. piknik má dvě zastávky, takže se těšíme 3. 9. 2017 v Praze v parku Ladronka či v sobotu 9. 9. 2017 v Olomouci v areálu Korunní pevnůstka na viděnou! 

Mapa areálu v Praze

Mapa areálu Food PIKNIK v Praze

Mapa areálu v Olomouci

Mapa areálu Food PIKNIK v Olomouc

ZVEME VÁS NA F.O.O.D PIKNIK 2017