Domů Blog 3 kuchařky, které vás letos ohromí!

3 kuchařky, které vás letos ohromí!

Léto je za rohem a spousta kuchařů, foodblogerů a foodies pracuje do roztrhání těla, aby pro vás brzy měli ty nejúchvatnější kuchařky. My zatím víme o třech žhavých kouscích. Kdo se vás tedy chystá ohromit novou knihou receptů?

Gastrokroužek

Gastrokroužek je parta, která miluje jídlo. Patří k ní herec a gastronadšenec Lukáš Hejlík (mimochodem má zajímavou gastromapu Čech) s partnerkou, dále pak Darina Křivánková z časopisu Gourmet, Kamila Vodrážková, Jana Černá Králiková ze zasadnezdrave.cz, Markéta Pavleje z Kitchenette.cz (obě vedou kurzy vaření v Gourmet Academy) nebo Lucie Fenclová, která Gastrokroužek zásobuje fotkami z akcí. Tihle a mnozí další se pak scházejí a tvoří hotové #foodporn! Milujou vaření, záleží jim na jeho kvalitě a receptů mají plnou hlavu. Za chvíli ji budete mít i vy. Pracují na kuchařce. Těšte se s námi!

Kitchen Story

Můžete je znát také jako Manželé v kuchyni a možná jste je zahlédli právě na akcích Gastrokroužku. Každopádně, Manželé v kuchyni (Jirka a Marika) chystají i samostatný projekt a jejich stejnojmenná kuchařka Manželé v kuchyni si o vaši pozornost říká i na portálu hithit.com, který pomáhá na světlo odvážným projektům, jakým vydání kuchařky bezesporu je. Pokud jim fandíte, neváhejte je podpořit. Když se vše povede, kuchařka vám může doma zářit už v září 2017!

Kamu

Neřízená střela české gastronomie, kuchařka Kamu, objela snad už celý svět. A taky ho ochutnala a nejlepší recepty naservírovala svým fanouškům na FB, Instagramu už v opravdu úctyhodném množství. Je mistrem ve fusion. Co ochutná, to pojme po svém. Je tvrdohlavá, klidně spojí peruánskou kuchyni s tou ze Srí Lanky. A aby toho nebylo málo, připravuje teď kuchařku. Bude to prý Nejbarevnější kuchařka! Fotky i recepty budou plné živelností, jíž je Kamu známá. Chutě pikantní. Jen se neví, kdy přesně vyjde. Sledujte ji!

3 kuchařky, které vás letos ohromí!