Už podruhé se s šéfkuchařem Ondřejem Hutnikem můžete vydat na fascinující výlet a okusit autentické chutě dalších čtyř asijských zemí. Jídla, která budete připravovat, voní bylinkami, kořením, dálkou. Střídají sladkost i slanost, ladí k výjimečným příležitostem i na zdánlivě obyčejný podvečer s přáteli. A v každém případě chutnají božsky! V Číně vám srdce poskočí z nadýchaných Dim Sum knedlíčků plněných vepřovým masem a krevetami. Ve Vietnamu se bude podávat silný hovězí vývar Pho bo thai se zázvorem, skořicí, badyánem… Thajsko zavoní Pad Thai nudlemi s krevetami, arašídy a tamarindovou omáčkou. A na dezert vás Ondřej tentokrát pozve do Indie. Na Gulab Jamun, koblížky z mandlového těsta, se spoustou ovoce, oříšky a mangovým jogurtem. Ohromí vás!