Domů Blog Společný kurz vaření

Společný kurz vaření

Tip na originální dárek – užijte si společně kurz vaření

 

Vymyslet dokonalé překvapení třeba k narozeninám, svátku, výročí nebo k jakékoli jiné příležitosti, se leckdy může ukázat jako pořádný oříšek. Jestli se právě teď trápíte s tím, jaký koupit dárek pro partnera nebo hledáte dárek pro manželku, máme pro vás tip. Pořiďte jim voucher na kurz vaření. Když půjdete s nimi, užijete si oba...

 

Vlastně ani není divu, že vaření je v módě. Dobré jídlo zlepšuje náladu, přináší nové přátele, probouzí vášně, emoce. Jedinečné chutě představují pomyslné stránky v zápisníku zážitků z cest. Pamatujeme si vůně pokrmů z dětství, rádi se necháme inspirovat cizími kuchyněmi. Pronikněte do tajů kuchařského umění pod dohledem elitních šéfkuchařů, díky kterým povýšíme domácí vaření na skutečné umění.

Pohodový zážitek

V kurzech vaření se obvykle scházejí stejně naladění lidé, kteří by se rádi zdokonalili v přípravě

různých typů jídel, ať již ze zahraniční nebo české kuchyně. Díky malému počtu kuchtíků se

profesionální kuchaři – lektoři během vymezeného času věnují doslova každému účastníkovi.

Všichni si tak mohou vyzkoušet různé postupy, špičkové kuchyňské přístroje, pomůcky, ptát se na všechno, co je zajímá, čemu případně nerozumí.

Začátečníci/pokročilí

Je úplně jedno, jestli váš partner nebo manžel v životě uvařil jenom vodu na čaj, protože kurzy Gourmet Academy jsou vhodné právě pro takové začátečníky, kteří si vztah k vaření teprve budují. Zkrátka nepřijdou ale ani partnerky, které se v kuchyni často otáčejí více a lépe než muži, i když víme, že to nemusí být vždycky pravidlem. Zkrátka stejně tak pro ženy či muže, kteří kuchyřský um bravurně ovládají, se na každém kurzu najde kuchařské téma, které společně s lektorem lze rozvíjet a zdokonalovat. 

Společné vaření je ,,in“

Kurz vaření jako dárek pro manžela nebo pro manželku navíc představuje skvělé oživení partnerského vztahu. Je přece důležité mít společného koníčka. Tím se může stát právě i vaření. Získáte tak spoustu nových společných zážitků a třeba zjistíte, že ve dvou se to lépe táhne nejenom v životě, ale také v kuchyni.

Společný kurz vaření