Zažijte jedinečný kurz, na kterém se naše Miluše Makó podělí o své mistrovství v zero waste přístupu ke zpracování zeleniny. Naučíte se, jak využít sezónní zeleninu skutečně do posledního kousku – od kořínku až po lístečky! Dále odhalíte kouzlo rychlého nakládání pomocí umeocta a sami si vyrobíte sezonní nakládanou zeleninu, která je svěží a zdravá. Navíc si tu svou ve skleničce odnesete domů. Jako hlavní chod si připravíte Veggie poké s dokonale zkaramelizovanou zeleninou a ochutnáte jemné umami luštěninové pyré s misem. A jako třešnička na dortu se naučíte techniku taženého štrúdlu s hruškovo-jablkovým džemem – dovednost, kterou jen tak někdo neovládá!
Tento zero waste kurz bude plný inspirace, chutí a nových dovedností, které vám pomohou přetvořit každodenní vaření na udržitelný zážitek!