SARDINIE NA TALÍŘI
Kategorie: evropská kuchyně
Kurz vede: Gianfranco Coizza
Když šéfkuchař Gianfranco „Frakie“ Coizza vypráví o své rodné Sardinii, chcete se tam aspoň na chvíli podívat. Jídlo spojuje rodiny, rodinné recepty jsou cennější než zlato a dobře se společně se všemi blízkými najíst základ každého dne. Na jaře je pak všechno to kulinární rodinné setkávání o to bohatší, že je příroda zase v plné síle a nabízí spoustu čerstvých surovin. Pojďte se spolu s ním nadechnout toho autentického kouzla a naučit se pár jeho oblíbených receptů!

Pro koho je kurz určen
- Začátečník
- Středně pokročilý
- Pokročilý
Cena všech našich kurzů zahrnuje
- Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
- Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
- Kvalitní rozlévané víno.
- Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
- Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
- Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
- Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
- Certifikát o absolvování kurzu.
- A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.