Když se spojí sLOVEnská kuchyně konejšivá jako náruč starej mamy a temperament krásné Besky hýřící nápady na upgrade původních rodinných receptur, vyjde vám z toho naprosto originální kurz slovenské kuchyně, který právě nově otevíráme v Gourmet Academy! Půjde o tradice, ale taky inovace. Bude to retro i třeskutě moderní. Nezastavíte se, ale po každém ochutnání ustrnete v němém úžasu a budete se ptát: Jak to?! Jak to, že to chutná TAK skvěle? Odpovědi vám dá Besky. A vy už se můžete začít těšit na (ne)tradiční šmirkas neboli brynzovou pomazánku. Vepřová panenka v úpravě sous vide se bude rozplývat na jazyku a dohromady s houbovou omáčkou a tarhoňou bude dávat obrovský smysl. Chybět nebudou ani brynzové halušky – ale… je vám jasné, že ani s nimi to nebude „jen tak“? A sladká tečka? Sladké lokše. S vymazlenými povidly, mákem, ořechy a poctivým máslem.