K létu patří svěžest, lehkost a exotické kombinace, které nikdy jindy neochutnáte. Je odvázané, odvážné a experimentující. A taky sexy! Stejně jako letní veganské menu Milušky Šotolové, která u nás v Čechách patří k těm nejlepším vegan šéfkuchařům vůbec. Jen s ní můžete ochutnat lososový tatarák, který chutná jako lososový tatarák, ale k lososovi se ani nepřiblížil. (Protože tajemství je ve správně marinované mrkvi!) Jen ona spojí banány s šafránem a vymyslí tak svou verzi afrických potjiekos. A nasolit ananas s melouny, upéct je a promíchat do slaného salátu? Taky její nápad. Unikátní a plný fantastické chuti, která připomíná… pravé léto. A kdybyste nakonec potřebovali přece jen něco tradičnějšího, bude se podávat dezert nadupaný čokoládovou pěnou a jahodami. (Ale i u toho se můžete vsadit, že pochytíte nějaký skvělý fígl!)