Domů Blog NEJLEPŠÍ VÁNOCE ZAŽIJETE S GOURMET ACADEMY

NEJLEPŠÍ VÁNOCE ZAŽIJETE S GOURMET ACADEMY

Pokud máte před svátky zamotanou hlavu a nevíte, jak připravit ty nejlepší Vánoce, máme pro vás pár užitečných tipů!

 

Během kurzů Gourmet Academy totiž hravě zvládnete napéct cukroví, naučíte se vyrábět slané dárky pro přátele, a nakonec můžete i objednat voucher na některý z našich kurzů pro rok 2019 a zabalit jej pod stromeček, co říkáte? Jdete do toho? Pak musíte vědět, co konkrétně pro vás máme!

Šéfcukrářka Edita Paulusová vás na svém kurzu Rozmarné vánoční cukroví naučí pár neodolatelných druhů, jež skvěle doplní klasiku, kterou pečete každý rok. Nově se tak budete moct zakousnout do skořicových košíčků se švestkovou náplní, do kokosových kousků s rumovým marcipánem nebo kakaového cukroví s rozmarýnem a brusinkami!

Na Vánoce u nás peče i SugarMAMA alias Daška Malá, která s vámi ve svém svátečním kurzu stihne bezkonkurenční štolu, Išelské dortíčky nebo čokoládové měsíčky!

Pokud fandíte spíše modernímu bezlepkovému pečení (nebo mu musíte dávat přednost ze zdravotních důvodů), potěší vás kurz, který připravila Zdeňka Mazúrová: Dokonalost bezlepkového pečení. Na něm vás totiž mimo jiné naučí své mistrovsky vyladěné bezlepkové linecké cukroví. A věřte, po ochutnání opravdu nepoznáte rozdíl!

No, a díky kurzu, který pro vás nachystala Karolína Kamberská, pak dokonce upečete i slané cukroví a naučíte se, jak připravit jedlé dárky pro přátele.

Že toho máte nad hlavu a místo pečení potřebuje spíš „orazit“? Pro báječnou atmosféru a dobrou náladu rozesmátého Gianfranca Frankieho Coizzy si přijďte na kurz Vánoční jízda po italsku. V jeho ryze domácím a jižansky temperamentním menu možná najdete úplně novou inspiraci pro vlastní vánoční menu.

A pro změnu Gurmánské menu pro Ježíška si nachystal Marek Raditsch. Přísný porotce MasterChef Česko vám předvede, s jakou vášní vaří bez televizních kamer a že kapra můžete vyměnit za luxusní delikatesy (krevetový toast, mušle po námořnicku, pečenou tresku s květákem, rozinkami a koprovou omáčkou a které jako dezert doplní rýžový krém s mandlemi a malinovou omáčkou).

Tak co, už víte, kam zavítáte? Skvělé. Zbývá se už jen podívat na nabídku kurzů, které můžete darovat blízkým pod stromeček. My v Gourmet Academy se na všechny už teď těšíme!

NEJLEPŠÍ VÁNOCE ZAŽIJETE S GOURMET ACADEMY