Galerie
Thajská kuchyně s Honzou Davídkem
Honza nám v malé skupince o osmi lidech dodal kuráž do přípravy vynikajícího exotického Thajského menu o třech chodech.
Rodinné vaření se Zdeňkem Pohlreichem
V tomto kurzu jsme se naučily připravit vynikající jídla vhodnou pro jakoukoliv rodinnou příležitost.
Napsali o nás
Podívejte se, co o Gourmet Academy napsala média.
Ryby se Zdeňkem Pohlreichem
Od předkrmu až po dezert, Zdeněk Pohlreich nás zasvětil do profesionální přípravy ryb. Naučili jsme se 4 chody, a teď v tom plaveme jako ryba ve vodě.
Mušle svatého Jakuba a ryby se Zdeňkem Pohlreichem
Expert na ryby, Zdeněk Pohlreich nás zasvětil do profesionální přípravy jak ryb, tak i mušlí svatého Jakuba.
Rodinné vaření s Filipem Sajlerem
Na kurzu jsem se cítili, jak skuteční profesionálové. Filip Sajler nás provedl přípravou třech vynikajících chodů, vhodných na každou příležitost.
Yannick Alléno, tříhvězdičkový Michelinský šéfkuchař
Do Gourmet Academy jsme pozvali i jednoho z nejpřednějších světových šéf kuchařů, slavného Yannicka Alléna. Prostředí i atmosféru u nás si pochvaloval.
Le Petit Chef
Radost z vaření i vášnivý vztah k jídlu se rodí doslova "od plenek". A až vaše děti odrostou, máme pro ně v Gourmet Academy speciální kurzy s těmi nejlepšími šéfkuchaři.
Tak jak je to s ceasar salátem doopravdy?
Tak jak je to s ceasar salátem doopravdy?
8. 3. 2016
Jana Černá - Vietnam aneb asijské bylinky v kuchyni
3. 11. 2015
Jan Davídek - Thajská kuchyně
25. 4. 2016
Marek Hora - Japonská kuchyně