Jaký je rozdíl, mezi marmeládou a džemem? Kdy a jak nejlépe seberete pěnu? Které kombinace ovoce fungují a u kterých bude lepší se raději vzdát svých ambicí? A proč marmeládám tak strašně moc „sluší“ alkohol? Hanka Šindlerová, zakladatelka značky Marmelády s příběhem, si vás vezme v Gourmet Academy pod křídla a zasvětí vás do tajů vaření marmelád i džemů opravdu poctivě. Nejsnazší bude ukázat si to všechno na jednodruhovém, jahodovém džemu. Protože umět jahodový je jako složit „džemovou“ maturitu! Pak zkusíte, jak těžké je připravit osvěžující citrusovou marmeládu. A nakonec jedna už úplně podzimní (až lehce vánoční) inspirace v podobě švestkového džemu na červeném víně. Hmm… Jen zavřete oči a všechno si to představte. To bude vůní a fantastických chutí! A BUDE I KRÁSNÝ hodnotný DÁREK!