Domů Masové záležitosti Josefa Křížka

Masové záležitosti Josefa Křížka

Chci sledovat tento kurz

Kurz je určen pro:

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý

Bez masa ani ránu? Pokud to tak máte, ale už vás nudí klasické steaky a spol., pojďte nakouknout pod ruku Josefu Křížkovi, který na podzimní kurzy nachystal i jeden luxusní masový festival. Jemnost jeleního tataráku oceníte ve spojení s jalovcovou majonézou. Panenku tentokrát nebudete péct, ale ochutnáte sušenou a navrch s černou ředkví a podmáslím. Jehněčímu hřebínku bude neskutečně slušet bylinková krusta a snad jen v dezertu to bude chvilku bez masa. Aby se všechny speciality měly čas zapsat do vaší chuťové paměti a stát se vašimi novými favority mezi masovými recepty!

Přečíst celý detail

Menu

  • Jelení tatarák s kapary, jalovcovou majonézou a chlebem
  • Sušená panenka s černou ředkví, podmáslím a křenem
  • Jehněčí hřebínek v bylinkové krustě, batáty
  • Císařský trhanec s jablky a vanilková zmrzlina

Termíny kurzu

st 13.03.2024 – od 16:30
volno
4 200 ,-
Koupit

Cena všech kurzů zahrnuje

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
  • Kvalitní a čerstvě praženou kávu naší privátní značky.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova a www.pottenpannen.cz.
    (Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.)