Margarita z červených pomerančů a chilli

Recept je určen pro:
- Začátečník
- Středně pokročilý
- Pokročilý
Postup
Nejprve si připravte chilli sirup. Dejte cukr do hrnce s vodou a na plátky nakrájenými chilli papričkami (nezapomeňte, na chilli papričky si vždy vezměte latexové rukavice!). Vše pomalu přiveďte k varu, pak na mírném ohni vařte ještě asi 5 minut.
Limetu rozpulte a přejeďte řezem po okraji čtyř koktejlových sklenic, které pak rovnou obalte v hrubé mořské soli a dejte stranou. Tequilu, triple sec, 2 lžíce chilli sirupu, limetovou a pomerančovou šťávu dejte do mixéru s kostkami ledu. Zpracujte na rychlost „Zkapalnění“, dokud se všechno dobře nespojí. Margaritu nalijte do připravených sklenic a ihned podávejte.