Domů Umění steaků a omáček

Umění steaků a omáček

Chci sledovat tento kurz

Kurz je určen pro:

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý
Stejně jako musí přeskočit jiskra, když se potká Ona a On, musí to správně jiskřit mezi masem a omáčkou, kterou k němu podáváte! Martin Staněk vás na svém novém kurzu tohle umění naučí. Zvolit správné maso, vyladit k němu omáčku a servírovat tak naprosto bezkonkurenční dvojici, které se nebudete moct nabažit. A pozor, dojdete mnohem dál než jen k hovězímu steaku. Prolomíte i tyhle ledy a zabrousíte ke kuřecímu masu, k rybám, k jemnému telecímu masíčku a pokaždé připravíte a ochutnáte naprosto jedinečnou dvojkompozici, kterou si zamilujete!
Přečíst celý detail

Menu

  • Kuřecí Supreme se žlutým curry
  • Telecí Hunger steak (veverka) s pepřovou omáčka
  • Candát s „koprovkou“
  • Roastbeef s Béarnskou omáčkou

Termíny kurzu

st 22.11.2023 – od 16:30
poslední místa
4 100 ,-
Koupit

Cena všech kurzů zahrnuje

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.