Domů Mirek Kalina & fresh cooking

Mirek Kalina & fresh cooking

Kurz je určen pro:

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý
Po zimě plné vydatných jídel se jednomu fakt stýská po lehkém, a především čerstvém vaření. Mirek Kalina s tím na svém novém jarním kurzu počítá a připravil pro vás jídla, která vás posadí na zadek – čerstvostí, lehkostí i tím, jak jsou doslova sexy! Fenyklový salát s chobotnicí a krevetami má dokonalé afrodiziakální ambice, risotto s kozím sýrem je fantastické svou krémovostí, steak z farmářského hovězího masa je šťavnatý a příloha ze špenátu a smržů nesmírně příjemná. A tenké francouzské palačinky Crêpes Suzette? Neodoláte!
Přečíst celý detail

Menu

  • Fenyklový salát s chobotnicí a krevetami 
  • Risotto s hráškem a kozím sýrem
  • Hovězí steak, špenát, briošky a krémové smrže
  • Crêpes Suzette

Termíny kurzu

V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Cena všech kurzů zahrnuje

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.