Domů Hovězí svíčková od špičky k palci

Hovězí svíčková od špičky k palci

Kurz je určen pro:

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý

Kurzy vaření Martina Staňka jsou proslulé dobrou náladou a v tom nejlepším smyslu slova poznamenané jeho láskou k masu. Ani tenhle kurz nebude jiný. Ukážete si práci s celou hovězí svíčkovou, její rozbourání na jednotlivé části, ze kterých si společně uvaříme tradiční recept za pomocí správných kulinářských technik. Čtyři recepty, které všem milovníkům svíčkové rozbuší srdce. Tatarák Parisien, Carpaccio „nakopne“ domácí majonéza. Kvalitní biftek doprovodí pepřová omáčka z kampotského pepře… A na závěr Stroganov. Pokud už teď potřebujete ubrousek a sliny se vám sbíhají jako o závod, místo na tomhle kurzu musí být vaše!

Přečíst celý detail

Menu

  • Tatarák Parisien
  • Carpaccio, domácí majonéza
  • Biftek s pepřovou omáčkou
  • Stroganoff

Termíny kurzu

V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Cena všech kurzů zahrnuje

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
  • Kvalitní a čerstvě praženou kávu naší privátní značky.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova a www.pottenpannen.cz.
    (Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.)