Domů Kouzlo kimčchi a korejská kuchyně

Kouzlo kimčchi a korejská kuchyně

Chci sledovat tento kurz

Kurz je určen pro:

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý
Fermentace neboli kvašení je přirozený způsob, jak uchovávat a kultivovat suroviny tak, aby se zvýšila jejich zdraví prospěšná hodnota. Na kurzu se naučíte, jak a proč jednoduše fermentovat. Ochutnáte kvašenou korejskou zeleninu kimčchi, abyste věděli, jak má vypadat, vonět i chutnat. Založíme si společně sklenici kimčchi tak, abyste ji jednoduše převezli a zelí vám mohlo – podle instrukcí – dokvasit doma. Vyzkoušíte si, jak připravovat korejskou kimčchi palačinku kimchijeon, tradiční pokrm bibimbap a netradiční čokoládový mousse s tajnou kimčchi ingrediencí.
Přečíst celý detail

Menu

  • Ochutnávka kimčchi
  • Korejská fermentovaná zelenina kimčchi
  • Kimčchi palačinka kimchijeon
  • Kimčchi bibimbap
  • Čokoládový kimčchi mousse 

Termíny kurzu

V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Cena všech kurzů zahrnuje

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
  • Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.