MODERNÍ ČESKÁ CUKRAŘINA I
Kategorie: pečení
Kurz vede: Josef Maršálek
Pamatujete, jak zářila sláva české cukrařiny za První republiky? No nepamatujete!!! Nemůžete. Ale kdybyste se vrátili v čase, spadla by vám brada z toho, jak perfektní tehdy cukrářské řemeslo bylo, jak fantastické se používaly suroviny, jak dokonalé kousky se servírovaly k odpolední kávičce… Dali byste si? Dáte si! Nový kurz skvělého cukráře Josefa Maršálka, který po mnoha letech v Anglii a Indii zakotvil zase v Čechách a na svém prvním kurzu u nás, v Gourmet Academy, vám naservíruje právě prvorepublikové lahůdky – ovšem v naprosto moderním pojetí! Ukáže vám tradiční Pražské koule, skvostný zákusek o mnoha vrstvách a propojených chutích. Naučí vás Labutě z odpalovaného těsta, ale jejich verzi hodnou roku 2020. Upeče s vámi luxusní „biskupák“ a dokáže, že i ty nejsložitější dezerty zvládnete s minimem námahy…

Termín:
20.1.2021
Čas:
15:00 - 19:30
Kuchař:
Kapacita:
obsazeno
Cena:
5 500,-
Pro upozornění na volné místo vyplňte svůj kontakt
Pro koho je kurz určen
- Začátečník
- Středně pokročilý
- Pokročilý
Cena všech našich kurzů zahrnuje
- Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
- Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
- Kvalitní rozlévané víno.
- Nabídku konzumace exkluzivních čajových směsí Kusmi Tea.
- Prémiovou švýcarskou kávu Cremesso.
- Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
- Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
- Certifikát o absolvování kurzu.
- A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk Vodičkova. Nabídka platí v den konání kurzu a 7 následujících dnů. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.