MODERNÍ ČESKÁ CUKRAŘINA vol.1

I když svět sladkého pečení experimentuje, co to jde, u nás v Čechách budeme vždycky hodně stavět na tradici. Nebo ne? S Josefem Maršálkem zažijete na jeho novém sladkém kurzu vlastně obojí. Setkáte se s úplně klasickými kousky z českých cukráren, ale v pojetí, které vás posadí na zadek. Jahodové indiánky upgraduje oblíbený český mák, věnečky nebudou z obyčejného těsta, ale mandlové, plněné delikátním pomerančovým krémem Diplomat, a Bratislavské rohlíčky plněné kokosem doslova „nakopne“ unikátní tonka fazole. Naprosto bohémská záležitost!

Menu

  • Jahodové indiánky s vlčím mákem
  • Mandlové věnečky s pomerančovým krémem diplomat
  • Bratislavské rohlíčky plněné kokosovou náplní s tonka fazolí
V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Pro koho je kurz určen

  • Začátečník
  • Středně pokročilý
  • Pokročilý

Cena všech našich kurzů zahrnuje

  • Skutečně individuální péči lektora a personálu – kurzy koncipujeme pro maximálně 8 účastníků.
  • Veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu.
  • Kvalitní rozlévané víno.
  • Nabídku konzumace exkluzivních směsí čajů Kusmi Tea.
  • Kvalitní a čerstvě pro nás praženou kávu naší vlastní značky.
  • Vodu Aqua Angels z islandských ledovců s přírodním obsahem volného kyslíku.
  • Zapůjčení zástěry Gourmet Academy v průběhu kurzu.
  • Certifikát o absolvování kurzu.
  • A něco navíc: Jednorázovou slevu 10 % na nákup zboží v prodejně Potten & Pannen - Staněk, Vodičkova 2. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.

Řekli o nás

Josef Maršálek: Perfektní! Dopoledne jsem si moc užila, překvapilo mě jak lehce se dají zvládnout 3 výrobky - dle mého laického pohledu poměrně složité. Příjemné prostředí, pečení a potkávání nových lidí :) pro mě relax a báječně strávené dopoledne, a hurá domů s výslužkou kterou jsme si upekli!