Domů

Prémiová škola vaření Gourmet Academy

Přijďte se k nám zdokonalit ve vaření i pečení s top českými kuchaři. Na našich kurzech se budete cítit jako doma.

Kalendář kurzů

Zrušit filtr

Listopad

Kynuté s Josefem vol.1Josef MaršálekJosef Maršálek
25. 11. 2024
7 000 ,-
obsazeno
25. 11. 2024
7 000 ,-
obsazeno
Kynuté s Josefem vol.2Josef MaršálekJosef Maršálek
26. 11. 2024
7 000 ,-
obsazeno
26. 11. 2024
7 000 ,-
obsazeno
Kynuté s Josefem vol.3Josef MaršálekJosef Maršálek
27. 11. 2024
7 000 ,-
obsazeno
27. 11. 2024
7 000 ,-
obsazeno
Moderní francouzská cukrařinaJosef MaršálekJosef Maršálek
28. 11. 2024
7 000 ,-
obsazeno
28. 11. 2024
7 000 ,-
1 volné místo
Slané kynuté s Josefem II.Josef MaršálekJosef Maršálek
29. 11. 2024
7 000 ,-
obsazeno
29. 11. 2024
7 000 ,-
obsazeno
Magické cukroví se SugarMAMADaška TylčerováDaška Tylčerová
30. 11. 2024
4 200 ,-
obsazeno

Prosinec

Dámská jízda po ItalskuGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
1. 12. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Vánoční pečení 2024 s Josefem Josef MaršálekJosef Maršálek
2. 12. 2024
6 600 ,-
obsazeno
2. 12. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Takhle chutná Indie v ziměIlona BansalIlona Bansal
8. 12. 2024
4 100 ,-
6 volných míst
Vyladěné steaky & perfektní omáčkyLukáš ČížekLukáš Čížek
9. 12. 2024
4 500 ,-
obsazeno
(Pod)zimní menu Marka RaditscheMarek RaditschMarek Raditsch
10. 12. 2024
4 600 ,-
obsazeno
STEAK STORY Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
11. 12. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Sladké & Zdravé VánoceMiluše MakóMiluše Makó
12. 12. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Zážitkový Fine dining Marka FichtneraMarek FichtnerMarek Fichtner
12. 12. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Glamour Cake by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
13. 12. 2024
5 500 ,-
1 volné místo
Rodinné zlato Vojtěcha VrtiškyVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
14. 12. 2024
5 500 ,-
2 volná místa
Vojta Vrtiška & Dort Mt. BlancVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
15. 12. 2024
5 500 ,-
1 volné místo
Pikantní ThajskoJan DavídekJan Davídek
16. 12. 2024
3 900 ,-
2 volná místa
Fantastická vietnamská kuchyněJana KrálikováJana Králiková
17. 12. 2024
4 200 ,-
obsazeno
Asie od Číny po IndiiOndřej HutnikOndřej Hutnik
18. 12. 2024
4 200 ,-
4 volná místa
Zimní menu pro gurmány Martin StaněkMartin Staněk
18. 12. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Sushi speciálDaniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
19. 12. 2024
4 200 ,-
4 volná místa
Minidezerty s Vojtou VrtiškouVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
20. 12. 2024
5 500 ,-
obsazeno

Leden

Božský Vietnam na talířiJana KrálikováJana Králiková
2. 1. 2025
4 500 ,-
6 volných míst
2. 1. 2025
4 500 ,-
obsazeno
Cesta napříč AsiíOndřej HutnikOndřej Hutnik
6. 1. 2025
4 200 ,-
6 volných míst
Pořádné maso!Josef KřížekJosef Křížek
8. 1. 2025
4 500 ,-
6 volných míst
CAKE ART by BESKY!Veronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
11. 1. 2025
5 500 ,-
obsazeno
 STREET FOOD Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
13. 1. 2025
4 600 ,-
8 volných míst
Sushi od základu!Daniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
15. 1. 2025
4 200 ,-
2 volná místa
Koláčky & Koláče se Sugar MamaDaška TylčerováDaška Tylčerová
18. 1. 2025
4 500 ,-
1 volné místo
Epická ČokoládaJosef MaršálekJosef Maršálek
20. 1. 2025
7 000 ,-
obsazeno
20. 1. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Fermentace, Nakládání a Štrúdl: Zero WasteMiluše MakóMiluše Makó
25. 1. 2025
3 900 ,-
1 volné místo
Stékaný dort by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
30. 1. 2025
5 500 ,-
2 volná místa

Únor

Rum i na talířiJosef KřížekJosef Křížek
4. 2. 2025
4 500 ,-
7 volných míst
Mini dezerty & SugarMAMADaška TylčerováDaška Tylčerová
7. 2. 2025
4 500 ,-
5 volných míst
Sladké tečky se SugarMAMA Daška TylčerováDaška Tylčerová
8. 2. 2025
4 500 ,-
8 volných míst
STREET FOOD  pro DĚTIMartin StaněkMartin Staněk
9. 2. 2025
3 000 ,-
7 volných míst
STREET FOOD  pro NÁCTILETÉMartin StaněkMartin Staněk
9. 2. 2025
3 000 ,-
4 volná místa
Vegan pečení s Miluší MakóMiluše MakóMiluše Makó
14. 2. 2025
3 900 ,-
7 volných míst
Dort jako z instagramu Veronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
15. 2. 2025
5 500 ,-
obsazeno
MOLEKULA by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
16. 2. 2025
6 000 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina I.Josef MaršálekJosef Maršálek
18. 2. 2025
7 000 ,-
6 volných míst
18. 2. 2025
7 000 ,-
6 volných míst
Moderní česká cukrařina II.Josef MaršálekJosef Maršálek
19. 2. 2025
7 000 ,-
3 volná místa
19. 2. 2025
7 000 ,-
6 volných míst
Moderní česká cukrařina III.Josef MaršálekJosef Maršálek
20. 2. 2025
7 000 ,-
6 volných míst
20. 2. 2025
7 000 ,-
3 volná místa
V hlavní roli… Chicken Tikka Masala!Ilona BansalIlona Bansal
24. 2. 2025
4 100 ,-
6 volných míst
Dámská jízdaMartin StaněkMartin Staněk
26. 2. 2025
4 600 ,-
6 volných míst
Vietnamská party!Jana KrálikováJana Králiková
27. 2. 2025
4 500 ,-
3 volná místa

Březen

Chutě Indie: Butter chicken a víceIlona BansalIlona Bansal
2. 3. 2025
4 100 ,-
7 volných míst
Chefs Table:  Vegetariánské DelikatesyMiluše MakóMiluše Makó
8. 3. 2025
3 900 ,-
7 volných míst
Ochutnejte Japonsko!Daniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
14. 3. 2025
4 200 ,-
8 volných míst
Guilty Pleasures se SugarMAMA Daška TylčerováDaška Tylčerová
15. 3. 2025
4 500 ,-
4 volná místa
Vietnam bez masaJana KrálikováJana Králiková
20. 3. 2025
4 500 ,-
3 volná místa
BURGER STORY Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
24. 3. 2025
4 600 ,-
obsazeno
Hovězí svíčková od špičky k palciMartin StaněkMartin Staněk
26. 3. 2025
4 600 ,-
6 volných míst

Duben

Indie: Od Kormy po Mango LassiIlona BansalIlona Bansal
3. 4. 2025
4 100 ,-
8 volných míst
Slané kynuté s Josefem I.Josef MaršálekJosef Maršálek
7. 4. 2025
7 000 ,-
obsazeno
7. 4. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Velikonoční pečení s JosefemJosef MaršálekJosef Maršálek
9. 4. 2025
7 000 ,-
3 volná místa
9. 4. 2025
7 000 ,-
8 volných míst
Asijská UMAMI v praxiJana KrálikováJana Králiková
29. 4. 2025
4 500 ,-
7 volných míst
Francouzská kuchyněMartin StaněkMartin Staněk
30. 4. 2025
4 600 ,-
8 volných míst

Květen

Umění steaků a omáčekMartin StaněkMartin Staněk
6. 5. 2025
4 600 ,-
5 volných míst

Červen

Pistáciový dort s malinami: SugarMAMA SpecialDaška TylčerováDaška Tylčerová
13. 6. 2025
5 000 ,-
8 volných míst
Extragavantní tartaletkyJosef MaršálekJosef Maršálek
19. 6. 2025
7 000 ,-
2 volná místa
19. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno

Hodnocení Gourmet Academy