Domů

Prémiová škola vaření Gourmet Academy

Přijďte se k nám zdokonalit ve vaření i pečení s top českými kuchaři. Na našich kurzech se budete cítit jako doma.

Kalendář kurzů

Zrušit filtr

Říjen

Italská Klasika: pasta, gnocchi i knedlíčkyPaolo PalazzoPaolo Palazzo
20. 10. 2025
4 200 ,-
obsazeno
Asie od Číny po IndiiOndřej HutnikOndřej Hutnik
22. 10. 2025
4 200 ,-
obsazeno
Vietnamská party!Jana KrálikováJana Králiková
23. 10. 2025
4 600 ,-
obsazeno
Glamour Cake by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
25. 10. 2025
6 000 ,-
obsazeno
MOLEKULA by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
26. 10. 2025
6 000 ,-
obsazeno
BURGER STORY Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
29. 10. 2025
4 600 ,-
3 volná místa
Kouzlo kimčchi a korejská kuchyněJana KrálikováJana Králiková
30. 10. 2025
4 500 ,-
2 volná místa
Fenomenální STEAKY & OMÁČKY Lukáš ČížekLukáš Čížek
31. 10. 2025
4 500 ,-
1 volné místo
31. 10. 2025
4 500 ,-
obsazeno

Listopad

Luxusní (čokoládové) závislosti se SugarMaMaDaška TylčerováDaška Tylčerová
1. 11. 2025
4 600 ,-
3 volná místa
Epická ČokoládaJosef MaršálekJosef Maršálek
3. 11. 2025
7 000 ,-
obsazeno
3. 11. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina I.Josef MaršálekJosef Maršálek
4. 11. 2025
7 000 ,-
obsazeno
4. 11. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina II.Josef MaršálekJosef Maršálek
5. 11. 2025
7 000 ,-
obsazeno
5. 11. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina III.Josef MaršálekJosef Maršálek
6. 11. 2025
7 000 ,-
obsazeno
6. 11. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Moderní francouzská cukrařinaJosef MaršálekJosef Maršálek
7. 11. 2025
7 000 ,-
obsazeno
7. 11. 2025
7 000 ,-
obsazeno
3 sladké hříchy podzimu se SugarMaMaDaška TylčerováDaška Tylčerová
8. 11. 2025
4 600 ,-
3 volná místa
Indická kuchyně s doteky ÁjurvédyIlona BansalIlona Bansal
9. 11. 2025
4 100 ,-
3 volná místa
Ochutnejte Japonsko!Daniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
10. 11. 2025
4 200 ,-
6 volných míst
Božský Vietnam na talířiJana KrálikováJana Králiková
11. 11. 2025
4 600 ,-
obsazeno
Arabské mezze: malá jídlaHibi Arua RamadanHibi Arua Ramadan
12. 11. 2025
4 600 ,-
4 volná místa
Zimní menu pro gurmány Martin StaněkMartin Staněk
12. 11. 2025
4 500 ,-
obsazeno
Pikantní ThajskoJan DavídekJan Davídek
13. 11. 2025
3 900 ,-
4 volná místa
CAKE ART by BESKY!Veronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
14. 11. 2025
5 500 ,-
1 volné místo
Dort jako z instagramu Veronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
15. 11. 2025
5 500 ,-
obsazeno
Very well! WELLINGTON menuMarek FichtnerMarek Fichtner
18. 11. 2025
4 600 ,-
obsazeno
Italské Menu: #pistáciePaolo PalazzoPaolo Palazzo
19. 11. 2025
4 200 ,-
4 volná místa
Chefs Table: Bůček v hlavní roliJosef KřížekJosef Křížek
19. 11. 2025
4 500 ,-
obsazeno
Minidezerty s Vojtou vol. 1. Vojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
20. 11. 2025
6 000 ,-
6 volných míst
21. 11. 2025
6 000 ,-
obsazeno
Vietnam bez masaJana KrálikováJana Králiková
25. 11. 2025
4 600 ,-
4 volná místa
Dámská jízda „La Dolce Vita“Gianfranco CoizzaGianfranco Coizza
26. 11. 2025
4 100 ,-
1 volné místo

Prosinec

Exkluzivní lanýžové menuLukáš ČížekLukáš Čížek
1. 12. 2025
4 500 ,-
4 volná místa
1. 12. 2025
4 500 ,-
obsazeno
Italská vína v italských receptechGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
3. 12. 2025
4 100 ,-
obsazeno
Sushi od základu!Daniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
4. 12. 2025
4 200 ,-
8 volných míst
Nebeské Vánoce s BeskyVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
5. 12. 2025
5 500 ,-
obsazeno
6. 12. 2025
5 500 ,-
4 volná místa
Čaro fólie: Mramorový dort by BeskyVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
7. 12. 2025
6 000 ,-
2 volná místa
Vánoční pečení 2025 s JosefemJosef MaršálekJosef Maršálek
8. 12. 2025
7 000 ,-
obsazeno
8. 12. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Indie, kterou si zamilujeteIlona BansalIlona Bansal
14. 12. 2025
4 100 ,-
obsazeno
Všechny chutě AsieOndřej HutnikOndřej Hutnik
15. 12. 2025
4 200 ,-
4 volná místa
15. 12. 2025
4 200 ,-
2 volná místa
(Ne)tradiční Vánoce s Vojtou VrtiškouVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
17. 12. 2025
5 500 ,-
8 volných míst
18. 12. 2025
5 500 ,-
obsazeno
Umění steaků a omáčekMartin StaněkMartin Staněk
17. 12. 2025
4 500 ,-
obsazeno

Leden

Chutě Indie: Butter chicken & víceIlona BansalIlona Bansal
11. 1. 2026
4 200 ,-
8 volných míst
Není proč se bát zvařiny s Markem FichtneremMarek FichtnerMarek Fichtner
15. 1. 2026
4 600 ,-
8 volných míst
Bestsellery asijské kuchyněOndřej HutnikOndřej Hutnik
19. 1. 2026
4 200 ,-
7 volných míst
19. 1. 2026
4 200 ,-
8 volných míst

Únor

V hlavní roli… Chicken Tikka Masala!Ilona BansalIlona Bansal
6. 2. 2026
4 200 ,-
8 volných míst
Ze všech koutů AsieOndřej HutnikOndřej Hutnik
16. 2. 2026
4 200 ,-
8 volných míst
Asijská UMAMI v praxiJana KrálikováJana Králiková
19. 2. 2026
4 600 ,-
8 volných míst

Březen

Exotická Asie na talířiOndřej HutnikOndřej Hutnik
12. 3. 2026
4 200 ,-
8 volných míst
12. 3. 2026
4 200 ,-
8 volných míst

Duben

Tajemství vietnamských PHOlévekJana KrálikováJana Králiková
16. 4. 2026
4 600 ,-
7 volných míst

Květen

TOMAHAWK – Jak na mega steaky!Marek FichtnerMarek Fichtner
19. 5. 2026
4 600 ,-
8 volných míst

Hodnocení Gourmet Academy