Ivana Jindřichová

Ivana Jindřichová alias Cat & Cook vaří od chvíle, kdy jí bylo dvanáct. Tehdy podle babiččina receptu poprvé udělala pravé domácí kynuté knedlíky, a propadla vaření jako své celoživotní vášni. A když před čtyřmi roky dostala jako dárek svou webovou stránku, začala o vaření navíc blogovat ‒ jako stále populárnější „Cat & Cook“, kterou sledují tisíce lidí na FB i Instagramu. A i když už byla opakovaně nominovaná na Foodblog roku, zůstává nohama na zemi a s popularitou si hlavu neláme. Je upovídaná a do vaření nakažlivě zapálená! Teď se s ní budete potkávat i na nových kurzech vaření u nás, v Gourmet Academy!

Cat & Cook je trošku jiná než ostatní foodblogerky. „Nevařím pro focení, vařím pro jídlo samotné. Až kvůli němu, proto, abych jej mohla sdílet se svými přáteli a později fanoušky, jsem se naučila fotit, fotky upravovat, pracovat s textem i sociálními sítěmi. A stále chci prostřednictvím svého blogu předávat to nejdůležitější: filozofii dobrého jídla, dovést stále více lidí k tomu, aby vařili víc, domácky, z opravdových surovin. Aby rozuměli rozdílu mezi máslem a herou, mezi kupovanými těstovinami a fresh domácí pastou…,“ říká sama Ivana Jindřichová a jen tak mimochodem na sebe prozrazuje, že je také velký dříč!
 

Neustále se vzdělává, každý nový recept doslova studuje – na YouTube, v kuchařkách, v původních formách i nových variacích. A až po desítkách hodin čerpání informací teprve jde a pustí se do samotného vaření. „Věřím, že právě v tom je tajemství toho, že všechno pak skvěle chutná. Protože vím všechno o každé ingredienci, o tom, jak s ní pracovat, jak změní chuť jídla změna v koření… Tomu jídlu zkrátka potom rozumím a můžu si být prakticky jistá tím, že dopadne skvěle!“ říká Ivana Jindřichová, která je prý nepřekonatelná hlavně v omáčkách!
 

Podobně bude učit rozumět jídlu i vás, na svých kurzech v Gourmet Academy. Abyste bravurně zvládli nejen předávané recepty, ale poradili si i s načasováním při vaření opulentní hostiny, se situací, kdy vám třeba chybí nějaké ingredience nebo s nečekanou návštěvou.
 

A pokud chcete vědět, co báječného vás s ní na kurzech čeká? Podívejte se nejen na její blog www.catandcook.cz nebo vlogy na YouTube, ale také zkuste nahlédnout do jejích vlastních kuchařek! Vydala už dvě, a obě jsou pro ni velkou srdeční „kočičí“ záležitostí, protože Cat & Cook není Cat & Cook jen tak náhodou. Ivana totiž na vaření není nikdy sama, v kuchyni ji dlouhé roky provázela perská kočka Minda (s tou připravila a nafotila první kuchařku), a teď je jejím parťákem neposedné perské kotě Miňonka – a stalo se rovnou „spoluautorem“ druhé kuchařky. Ta vyšla v září 2019, a takřka okamžitě se vyprodala (i když… možná ještě pár kousků k mání bude!).
 

Těšíte se? Kurzy vaření s Cat & Cook můžete vybírat už TEĎ!

Přehled termínů
Kurz
Datum
Čas
Cena

Kurz:

Menu z Francie (se špetkou Anglie!)

Datum:

12.6.2020

Čas:

16:30

Cena:

3 500,-

Detail Upozornit na volné místo

Kurz:

Cat & Cook: základy italské kuchyně

Datum:

3.8.2020

Čas:

16:30

Cena:

3 500,-

Detail Upozornit na volné místo

Kurz:

Česká kuchyně s Cat & Cook

Datum:

4.8.2020

Čas:

16:30

Cena:

3 500,-

Detail Koupit

Kurz:

Menu z Francie (se špetkou Anglie!)

Datum:

24.9.2020

Čas:

16:30

Cena:

3 500,-

Detail Koupit

Kurz:

Cat & Cook: základy italské kuchyně

Datum:

5.10.2020

Čas:

16:30

Cena:

3 500,-

Detail Koupit

Kurz:

Cat & Cook: základy italské kuchyně

Datum:

6.10.2020

Čas:

16:30

Cena:

3 500,-

Detail Koupit

Kurz:

Česká kuchyně s Cat & Cook

Datum:

3.11.2020

Čas:

16:30

Cena:

3 500,-

Detail Koupit

Řekli o nás

: