Domů

Prémiová škola vaření Gourmet Academy

Přijďte se k nám zdokonalit ve vaření i pečení s top českými kuchaři. Na našich kurzech se budete cítit jako doma.

Kalendář kurzů

Zrušit filtr

Leden

Božský Vietnam na talířiJana KrálikováJana Králiková
2. 1. 2025
4 500 ,-
obsazeno
2. 1. 2025
4 500 ,-
obsazeno
Akce na KlíčGourmet AcademyGourmet Academy
5. 1. 2025
4 100 ,-
obsazeno
31. 1. 2025
4 100 ,-
obsazeno
Cesta napříč AsiíOndřej HutnikOndřej Hutnik
6. 1. 2025
4 200 ,-
1 volné místo
Vyladěné steaky & perfektní omáčkyLukáš ČížekLukáš Čížek
7. 1. 2025
4 500 ,-
8 volných míst
7. 1. 2025
4 500 ,-
7 volných míst
Pořádné maso!Josef KřížekJosef Křížek
8. 1. 2025
4 500 ,-
1 volné místo
Chefs table s Markem FichtneremMarek FichtnerMarek Fichtner
9. 1. 2025
4 600 ,-
4 volná místa
Pikantní ThajskoJan DavídekJan Davídek
10. 1. 2025
3 900 ,-
8 volných míst
CAKE ART by BESKY!Veronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
11. 1. 2025
5 500 ,-
obsazeno
Glamour Cake by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
12. 1. 2025
6 000 ,-
obsazeno
STEAK STORY Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
13. 1. 2025
4 600 ,-
2 volná místa
13. 1. 2025
4 600 ,-
obsazeno
Světová inspirace Marka RaditscheMarek RaditschMarek Raditsch
14. 1. 2025
4 600 ,-
8 volných míst
Sushi od základu!Daniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
15. 1. 2025
4 200 ,-
obsazeno
15. 1. 2025
4 200 ,-
1 volné místo
Minidezerty s Vojtou VrtiškouVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
16. 1. 2025
5 500 ,-
obsazeno
19. 1. 2025
5 500 ,-
obsazeno
Vojta Vrtiška & Dort Mt. BlancVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
17. 1. 2025
5 500 ,-
obsazeno
Koláčky & Koláče se Sugar MamaDaška TylčerováDaška Tylčerová
18. 1. 2025
4 500 ,-
1 volné místo
Epická ČokoládaJosef MaršálekJosef Maršálek
20. 1. 2025
7 000 ,-
obsazeno
20. 1. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Kynuté s Josefem vol.1Josef MaršálekJosef Maršálek
21. 1. 2025
7 000 ,-
obsazeno
21. 1. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Kynuté s Josefem vol.2Josef MaršálekJosef Maršálek
22. 1. 2025
7 000 ,-
obsazeno
22. 1. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Kynuté s Josefem vol.3Josef MaršálekJosef Maršálek
23. 1. 2025
7 000 ,-
obsazeno
23. 1. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Moderní francouzská cukrařinaJosef MaršálekJosef Maršálek
24. 1. 2025
7 000 ,-
obsazeno
24. 1. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Takhle chutná Indie v ziměIlona BansalIlona Bansal
26. 1. 2025
4 100 ,-
5 volných míst
Italská vína v italských receptechGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
27. 1. 2025
4 100 ,-
5 volných míst
Asie od Číny po IndiiOndřej HutnikOndřej Hutnik
28. 1. 2025
4 200 ,-
3 volná místa
28. 1. 2025
4 200 ,-
8 volných míst
Stékaný dort by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
30. 1. 2025
5 500 ,-
obsazeno

Únor

Rodinné zlato Vojtěcha VrtiškyVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
1. 2. 2025
5 500 ,-
2 volná místa
2. 2. 2025
5 500 ,-
obsazeno
Domácí pasta. A Basta!Gianfranco CoizzaGianfranco Coizza
3. 2. 2025
4 100 ,-
obsazeno
Rum i na talířiJosef KřížekJosef Křížek
4. 2. 2025
4 500 ,-
6 volných míst
Delikatesy s Markem FichtneremMarek FichtnerMarek Fichtner
5. 2. 2025
4 600 ,-
8 volných míst
Mini dezerty & SugarMAMADaška TylčerováDaška Tylčerová
7. 2. 2025
4 500 ,-
2 volná místa
Sladké tečky se SugarMAMA Daška TylčerováDaška Tylčerová
8. 2. 2025
4 500 ,-
4 volná místa
STREET FOOD  pro DĚTIMartin StaněkMartin Staněk
9. 2. 2025
3 000 ,-
3 volná místa
STREET FOOD  pro NÁCTILETÉMartin StaněkMartin Staněk
9. 2. 2025
3 000 ,-
obsazeno
Menu (nejen) pro zamilovanéLukáš ČížekLukáš Čížek
10. 2. 2025
4 500 ,-
8 volných míst
Evropská kuchyně Marka RaditscheMarek RaditschMarek Raditsch
11. 2. 2025
4 600 ,-
7 volných míst
Sushi speciálDaniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
13. 2. 2025
4 200 ,-
5 volných míst
Vegan pečení s Miluší MakóMiluše MakóMiluše Makó
14. 2. 2025
3 900 ,-
6 volných míst
Dort jako z instagramu Veronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
15. 2. 2025
5 500 ,-
obsazeno
MOLEKULA by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
16. 2. 2025
6 000 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina I.Josef MaršálekJosef Maršálek
18. 2. 2025
7 000 ,-
obsazeno
18. 2. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina II.Josef MaršálekJosef Maršálek
19. 2. 2025
7 000 ,-
obsazeno
19. 2. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Moderní česká cukrařina III.Josef MaršálekJosef Maršálek
20. 2. 2025
7 000 ,-
obsazeno
20. 2. 2025
7 000 ,-
obsazeno
V hlavní roli… Chicken Tikka Masala!Ilona BansalIlona Bansal
24. 2. 2025
4 100 ,-
obsazeno
Všechny chutě AsieOndřej HutnikOndřej Hutnik
25. 2. 2025
4 200 ,-
5 volných míst
Dámská jízdaMartin StaněkMartin Staněk
26. 2. 2025
4 600 ,-
obsazeno
Vietnamská party!Jana KrálikováJana Králiková
27. 2. 2025
4 500 ,-
obsazeno

Březen

Fenomenální STEAKY & OMÁČKY Lukáš ČížekLukáš Čížek
1. 3. 2025
4 500 ,-
2 volná místa
Chutě Indie: Butter chicken a víceIlona BansalIlona Bansal
2. 3. 2025
4 100 ,-
obsazeno
Chefs Table:  Vegetariánské DelikatesyMiluše MakóMiluše Makó
8. 3. 2025
3 900 ,-
6 volných míst
APERITIVO buono a italské chuťovkyGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
12. 3. 2025
4 100 ,-
2 volná místa
Mediterranean Freestyle Marka FichtneraMarek FichtnerMarek Fichtner
13. 3. 2025
4 600 ,-
8 volných míst
Ochutnejte Japonsko!Daniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
14. 3. 2025
4 200 ,-
7 volných míst
Guilty Pleasures se SugarMAMA Daška TylčerováDaška Tylčerová
15. 3. 2025
4 500 ,-
obsazeno
Exkluzivní lanýžové menuLukáš ČížekLukáš Čížek
16. 3. 2025
4 500 ,-
8 volných míst
Vietnam bez masaJana KrálikováJana Králiková
20. 3. 2025
4 500 ,-
obsazeno
BURGER STORY Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
24. 3. 2025
4 600 ,-
obsazeno
Hovězí svíčková od špičky k palciMartin StaněkMartin Staněk
26. 3. 2025
4 600 ,-
2 volná místa

Duben

Indie: Od Kormy po Mango LassiIlona BansalIlona Bansal
3. 4. 2025
4 100 ,-
6 volných míst
Dezerty do skleničky se SugarMamaDaška TylčerováDaška Tylčerová
4. 4. 2025
4 500 ,-
7 volných míst
Slané kynuté s Josefem I.Josef MaršálekJosef Maršálek
7. 4. 2025
7 000 ,-
obsazeno
7. 4. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Slané kynuté s Josefem II.Josef MaršálekJosef Maršálek
8. 4. 2025
7 000 ,-
obsazeno
8. 4. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Velikonoční pečení s JosefemJosef MaršálekJosef Maršálek
9. 4. 2025
7 000 ,-
obsazeno
9. 4. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Těstoviny ze Sardinie: Buon AppettitoGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
17. 4. 2025
4 100 ,-
obsazeno
17. 4. 2025
4 100 ,-
6 volných míst
Asijská UMAMI v praxiJana KrálikováJana Králiková
29. 4. 2025
4 500 ,-
7 volných míst
Francouzská kuchyněMartin StaněkMartin Staněk
30. 4. 2025
4 600 ,-
7 volných míst

Květen

Umění steaků a omáčekMartin StaněkMartin Staněk
6. 5. 2025
4 600 ,-
obsazeno
 STREET FOOD Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
14. 5. 2025
4 600 ,-
2 volná místa
Středomořské tapasGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
19. 5. 2025
4 100 ,-
5 volných míst

Červen

Tajemství perfektního burgeruLukáš ČížekLukáš Čížek
11. 6. 2025
4 500 ,-
8 volných míst
11. 6. 2025
4 500 ,-
8 volných míst
Kouzlo grilováníLukáš ČížekLukáš Čížek
12. 6. 2025
4 500 ,-
8 volných míst
12. 6. 2025
4 500 ,-
7 volných míst
Pistáciový dort s malinami: SugarMAMA SpecialDaška TylčerováDaška Tylčerová
13. 6. 2025
5 000 ,-
8 volných míst
Extragavantní tartaletkyJosef MaršálekJosef Maršálek
19. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
19. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno

Hodnocení Gourmet Academy