Domů

Prémiová škola vaření Gourmet Academy

Přijďte se k nám zdokonalit ve vaření i pečení s top českými kuchaři. Na našich kurzech se budete cítit jako doma.

Kalendář kurzů

Zrušit filtr

Listopad

Čokoládově-čokoládový dort s BeskyVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
1. 11. 2024
5 000 ,-
obsazeno
Mini dezerty & SugarMAMADaška TylčerováDaška Tylčerová
2. 11. 2024
4 500 ,-
obsazeno
Stékaný dort by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
3. 11. 2024
5 500 ,-
obsazeno
Vegetariánský pop-up kurzMiluše MakóMiluše Makó
4. 11. 2024
4 100 ,-
5 volných míst
Exkluzivní lanýžové menuLukáš ČížekLukáš Čížek
5. 11. 2024
4 500 ,-
obsazeno
Aperitivo Buono Invernale – Zimní Aperitivo s FrankiemGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
6. 11. 2024
4 100 ,-
obsazeno
18. 11. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Marek Fichtner & Premium CuisineMarek FichtnerMarek Fichtner
7. 11. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Rodinné zlato Vojtěcha VrtiškyVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
8. 11. 2024
5 500 ,-
3 volná místa
9. 11. 2024
5 500 ,-
6 volných míst
Vojta Vrtiška & Dort Mt. BlancVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
10. 11. 2024
5 500 ,-
obsazeno
Ochutnejte Japonsko!Daniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
11. 11. 2024
4 200 ,-
4 volná místa
Kouzlo kimčchi a korejská kuchyněJana KrálikováJana Králiková
12. 11. 2024
4 200 ,-
1 volné místo
Cesta napříč AsiíOndřej HutnikOndřej Hutnik
13. 11. 2024
4 200 ,-
obsazeno
 STREET FOOD Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
14. 11. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Magické cukroví se SugarMAMADaška TylčerováDaška Tylčerová
15. 11. 2024
4 200 ,-
obsazeno
30. 11. 2024
4 200 ,-
obsazeno
Chutě Indie: Butter chicken a víceIlona BansalIlona Bansal
15. 11. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Hovězí svíčková od špičky k palciMartin StaněkMartin Staněk
16. 11. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Severské menu Marka Raditsche Marek RaditschMarek Raditsch
19. 11. 2024
4 600 ,-
3 volná místa
Bůček & menu pro přáteleJosef KřížekJosef Křížek
20. 11. 2024
4 500 ,-
obsazeno
Autentické recepty thajské kuchyněJan DavídekJan Davídek
21. 11. 2024
3 900 ,-
6 volných míst
Glamour Cake by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
22. 11. 2024
5 500 ,-
obsazeno
MOLEKULA by BESKYVeronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
23. 11. 2024
6 000 ,-
1 volné místo
Dort jako z instagramu Veronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
24. 11. 2024
5 500 ,-
obsazeno
KYNUTÉ S JOSEFEM vol.1Josef MaršálekJosef Maršálek
25. 11. 2024
7 000 ,-
obsazeno
25. 11. 2024
7 000 ,-
obsazeno
KYNUTÉ S JOSEFEM vol.2Josef MaršálekJosef Maršálek
26. 11. 2024
7 000 ,-
obsazeno
26. 11. 2024
7 000 ,-
obsazeno
KYNUTÉ S JOSEFEM vol.3Josef MaršálekJosef Maršálek
27. 11. 2024
7 000 ,-
obsazeno
27. 11. 2024
7 000 ,-
obsazeno
Moderní francouzská cukrařinaJosef MaršálekJosef Maršálek
28. 11. 2024
7 000 ,-
obsazeno
28. 11. 2024
7 000 ,-
obsazeno
Slané kynuté s Josefem II.Josef MaršálekJosef Maršálek
29. 11. 2024
6 600 ,-
obsazeno
29. 11. 2024
6 600 ,-
obsazeno

Prosinec

Dámská jízda po ItalskuGianfranco CoizzaGianfranco Coizza
1. 12. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Vánoční pečení 2024 s Josefem Josef MaršálekJosef Maršálek
2. 12. 2024
6 600 ,-
obsazeno
2. 12. 2024
6 600 ,-
obsazeno
Takhle chutná Indie v ziměIlona BansalIlona Bansal
8. 12. 2024
4 100 ,-
6 volných míst
Vyladěné steaky & perfektní omáčkyLukáš ČížekLukáš Čížek
9. 12. 2024
4 500 ,-
obsazeno
(Pod)zimní menu Marka RaditscheMarek RaditschMarek Raditsch
10. 12. 2024
4 600 ,-
obsazeno
STEAK STORY Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
11. 12. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Sladké & Zdravé VánoceMiluše MakóMiluše Makó
12. 12. 2024
4 100 ,-
obsazeno
Zážitkový Fine dining Marka FichtneraMarek FichtnerMarek Fichtner
12. 12. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Pikantní ThajskoJan DavídekJan Davídek
16. 12. 2024
3 900 ,-
2 volná místa
Vietnamský street foodJana KrálikováJana Králiková
17. 12. 2024
4 200 ,-
6 volných míst
Fantastická vietnamská kuchyněJana KrálikováJana Králiková
17. 12. 2024
4 200 ,-
obsazeno
Asie od Číny po IndiiOndřej HutnikOndřej Hutnik
18. 12. 2024
4 200 ,-
6 volných míst
Zimní menu pro gurmány Martin StaněkMartin Staněk
18. 12. 2024
4 600 ,-
obsazeno
Sushi speciálDaniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
19. 12. 2024
4 200 ,-
7 volných míst
Minidezerty s Vojtou VrtiškouVojtěch VrtiškaVojtěch Vrtiška
20. 12. 2024
5 500 ,-
obsazeno

Leden

Pořádné maso!Josef KřížekJosef Křížek
8. 1. 2025
4 500 ,-
8 volných míst
CAKE ART by BESKY!Veronika BESKYdiarováVeronika BESKYdiarová
11. 1. 2025
5 500 ,-
3 volná místa
Sushi od základu!Daniel ŘehůřekDaniel Řehůřek
15. 1. 2025
4 200 ,-
7 volných míst
Koláčky & Koláče se Sugar MamaDaška TylčerováDaška Tylčerová
18. 1. 2025
4 500 ,-
6 volných míst
Epická ČokoládaJosef MaršálekJosef Maršálek
20. 1. 2025
7 000 ,-
1 volné místo
20. 1. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Fermentace, Nakládání a Štrúdl: Zero WasteMiluše MakóMiluše Makó
25. 1. 2025
3 900 ,-
8 volných míst

Únor

Rum i na talířiJosef KřížekJosef Křížek
4. 2. 2025
4 500 ,-
8 volných míst
Sladké tečky se SugarMAMA Daška TylčerováDaška Tylčerová
8. 2. 2025
4 500 ,-
8 volných míst
Vegan pečení s Miluší MakóMiluše MakóMiluše Makó
14. 2. 2025
3 900 ,-
8 volných míst

Březen

Chefs Table:  Vegetariánské DelikatesyMiluše MakóMiluše Makó
8. 3. 2025
3 900 ,-
7 volných míst
Guilty Pleasures se SugarMAMA Daška TylčerováDaška Tylčerová
15. 3. 2025
4 500 ,-
6 volných míst
BURGER STORY Mirka KalinyMirek KalinaMirek Kalina
24. 3. 2025
4 600 ,-
5 volných míst

Červen

Pistáciový dort s malinami: SugarMAMA SpecialDaška TylčerováDaška Tylčerová
13. 6. 2025
5 000 ,-
8 volných míst
Moderní česká cukrařina I.Josef MaršálekJosef Maršálek
16. 6. 2025
7 000 ,-
2 volná místa
16. 6. 2025
7 000 ,-
2 volná místa
Moderní česká cukrařina II.Josef MaršálekJosef Maršálek
17. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
17. 6. 2025
7 000 ,-
2 volná místa
Moderní česká cukrařina III.Josef MaršálekJosef Maršálek
18. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
18. 6. 2025
7 000 ,-
obsazeno
Extragavantní tartaletkyJosef MaršálekJosef Maršálek
19. 6. 2025
7 000 ,-
4 volná místa
19. 6. 2025
7 000 ,-
3 volná místa

Hodnocení Gourmet Academy